Beroepsorganisatie voor kindercoaches

Mijn Adiona

Adiona on Tour bijeenkomsten in najaar van 2019 grootschalig bezocht

In het najaar hebben bijna 150 bij stichting Adiona aangesloten kindercoaches de vijf regionaal georganiseerde Adiona on Tour bijeenkomsten bezocht. Meer hierover in dit nieuwsbericht.

Met als thema ‘de kindercoach en ondernemerschap’ hebben de aanwezige kindercoaches een inspirerende avond bijgewoond onder leiding van Marieke de Boer-Paardekooper. Als bevlogen kindercoach met een eigen praktijk én bestuurslid van Adiona, wist zij menig collega van waardevolle informatie te voorzien.

Iedere avond bestond onder andere uit het delen van praktische tips, het vernemen van mogelijke valkuilen en leerpunten voor de kindercoaches, de grote uitdagingen waar de kindercoaches tegenaan lopen en belangrijke aandachtspunten op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke marketing, enz.

Het aantal deelnemers had nog beduidend hoger kunnen uitvallen. Helaas hebben veel mensen nog op het laatste moment afgezegd in verband met ziekte, vervoersproblemen of persoonlijke omstandigheden.

Uit de vele reacties op de namens het bestuur uitgevoerde enquête is naar voren gekomen dat inhoud van de avonden best nog meer interactiever had mogen zijn. De overhand van de aanwezige kindercoaches vond het fijn om het persoonlijke verhaal van Marieke te horen zodat ze weten dat ze ook op de goede weg zijn en op basis van de vele praktische tips kunnen bijsturen.

Het contact met collega kindercoaches uit de eigen regio werd zeer op prijs gesteld. Des te meer reden dat de Adiona on Tour bijeenkomsten in 2020 worden voortgezet. Mocht je daarvoor suggesties hebben! Stuur dan een mail met jouw idee of wens naar communicatie@adiona.nl.

Noteer verder alvast de komende Adiona inspiratiedag van zaterdag 4 april 2020 in jouw agenda. Dit beloofd weer een zeer leerzame en inspirerende dag te gaan worden voor alle bij stichting Adiona aangesloten kindercoaches met interactieve workshops en een geweldige plenaire afsluiting.  Meer informatie hierover volgt in het voorjaar.

Voor dit moment wensen wij een ieder die professioneel betrokken is bij het welzijn van het kind en zijn/haar opvoeders als bestuur hele fijne kerstdagen toe en een mooi begin van 2020. Samen staan wij sterk!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Adiona

Wijnand Verkaik, Agnes Goudsmits, Jan van den Broek, Rob Bergers en Marieke de Boer-Paardekooper