Beroepsorganisatie voor kindercoaches

Mijn Adiona

Vacature is vervuld. Stichting Adiona zoekt een gepassioneerde bestuurssecretaris met affiniteit voor het vak kindercoaching en communicatie

Taken van de bestuurssecretaris:

Functie-eisen:

Bijzonderheden:
Een bestuurslid van Stichting Adiona bezit bestuurlijke kwaliteiten, heeft bij voorkeur enige tijd ervaring als bestuurder van een beroepsorganisatie in de vorm van een stichting of vereniging en hecht in sterke mate aan de kwaliteit en deskundigheid van ieder die werkzaam is als kindercoach of kinderyogadocent en deel uitmaakt van Adiona.

Voor de functie als bestuurssecretaris wordt een passende vergoedingsregeling geboden.

Het bestuur is als collectief verantwoordelijk voor het besturen van de stichting Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten. Dit doet zij vanuit het belang van Adiona, haar maatschappelijke doelstelling en haar deelnemers en de opgelegde verantwoordelijkheden. De bestuursleden verdelen de aandachtsgebieden (passend bij individuele competenties en interesses), waarvoor ze als eerste aanspreekbaar zijn, maar waarvoor men gezamenlijk verantwoordelijk is. Besluitvorming vindt plaats door het bestuur conform de statuten en reglementen van de stichting.

Adiona houdt kantoor in Wormerveer, dus om praktische reden bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland of Zuid-Holland.

Solliciteren of meer informatie:
Sollicitatie – voorzien van uw motivatie en CV –  graag uiterlijk 19 oktober 2018 via e-mail sturen naar voorzitter@adiona.nl.

Voor meer achtergrondinformatie over deze vacante bestuurdersfunctie kan contact opgenomen worden met Wijnand Verkaik, voorzitter Stichting Adiona, (06) 20 42 97 25.