Adiona Kindercoach Fonds

Adiona heeft het Kindercoach Fonds opgericht. Dit fonds richt zich op de ondersteuning van kinderen die een dierbare, zoals een ouder of verzorger, hebben verloren. Met jullie steun willen we een “Jouw Digitale Dagboek” ontwikkelen, een veilige en interactieve tool vol met professionele tips, verhalen van leeftijdsgenoten die verlies hebben ervaren, en creatieve uitlaatkleppen zoals tekenen, schrijven en kleuren.

Ons doel is om deze kinderen een platform te bieden waarop ze hun gevoelens en herinneringen kunnen uiten en verwerken, om zo bij te dragen aan hun emotionele veerkracht en rouwproces.

Het Kindercoach Fonds, zet zich in om professionele coaching en ondersteuningsmiddelen gratis en toegankelijk te maken voor gezinnen die vanwege financiële beperkingen of omstandigheden normaal gesproken geen toegang hebben tot dergelijke hulp. Het is onze missie om kinderen in kwetsbare situaties te helpen door ze te zien, te horen en te ondersteunen. Wil jij ook geld doneren? Klik dan op deze link.

 

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach, jongerencoach en/of gezinscoach en wil je aansluiten bij Adiona? Meld je dan aan!