Beroepsorganisatie voor kindercoaches

Mijn Adiona

Over Adiona

Stichting Adiona (opgericht op 9 juni 2008) is een beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij. Zij doen dit vanuit een eigen praktijk of binnen een bedrijf, instelling of organisatie.

Kindercoaching levert een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen. Door kinderen en hun opvoeders gebruik te leren maken van hun eigen mogelijkheden kunnen zij zich positief ontwikkelen en zijn ze opgewassen tegen de levenslessen die op hun pad komen.

Onze missie en visie

Een missie definieert het bestaansrecht en de identiteit van een organisatie. Door middel van onze missie geven wij aan wie we zijn, wat we doen en wat we willen bereiken.

Een visie is inspirerend. Onze visie geeft een visionair en ambitieus beeld van wat wij als beroepsorganisatie willen zijn. In de definitie van de visie kijken we naar de wereld van nu en de kansen in de toekomst.

Onze missie

Stichting Adiona zet zich in voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij.

Onze visie

Als inspirerende en verbindende beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching ondersteunt Stichting Adiona kindercoaches met de voor het vakgebied noodzakelijk geachte competenties.

Kindercoaches leveren op professionele wijze een wezenlijke bijdrage aan bewustzijnsontwikkeling van het kind en zijn omgeving.

 

Ben je kindercoach, heb je een opleiding gedaan en wil je gaan starten en onderschrijf je de visie, missie en de beroepscode van Stichting Adiona, dan ben je van harte welkom om je HIER aan te melden. Bekijk HIER de inschrijfvoorwaarden waar iedere deelnemer aan onze beroepsorganisatie moet (blijven) voldoen.

HIER staat een overzicht van alle op dit moment bij Stichting Adiona aangesloten deelnemers. Je kunt eenvoudig de deelnemers per provincie bekijken door gebruik te maken van het sub-menu in het hoofdmenu.

Voor de meest gestelde vragen over aansluiting bij stichting Adiona of contact met het secretariaat kun je HIER kijken.