Over Adiona

Stichting Adiona (opgericht op 9 juni 2008) is dé beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching, jongerencoaching en gezinscoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij.

Adiona en haar leden hebben de gedeelde ambitie om onze beroepsgroep stevig op de kaart te zetten. Dit doen we op inhoud, in de samenwerking met elkaar en in de keten met andere professionals. Aan de hand van vakgroepen met verschillende relevante thema’s zoals Complexe Scheidingen, Systemisch Werken, Coach op School en Coach in Beweging werken we samen met de leden. De vakgroepen nodigen uit om samen aan de slag te gaan. We ontwikkelen arrangementen, methodieken, formats en producten zoals infographics en informatieboekjes die vervolgens door alle leden gebruikt kunnen worden. Dit doen we allemaal om de kinder-, jongeren- of gezinscoach van Adiona te ondersteunen.

Veel van onze coaches werken alleen, in een eigen praktijk. Hoe fijn is het dan dat je ook advies kan vragen aan een collega coach. Voor advies op inhoud kan je altijd terecht bij de experts die aangesloten zijn bij de vakgroepen. Je kunt ook advies vragen aan onze onafhankelijk vertrouwenspersoon (Orthopedagoog én GZ psycholoog) en wij bieden de mogelijkheid tot intervisie én supervisie. Voor zakelijk advies kan je ook bij Adiona terecht en staat onze businesscoach klaar voor al je vragen.

Werk jij als kinder-, jongeren- of gezinscoach en wil je aansluiten bij Adiona? Meld je dan aan!

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach, jongerencoach en/of gezinscoach en wil je aansluiten bij Adiona? Meld je dan aan!