Bestuur en directie

Het bestuur van Adiona bestaat momenteel uit 4 personen. Ieder met zijn of haar eigen expertise, bijpassend takenpakket en de daarbij behorende verantwoordelijkheden.
Het bestuur komt elk kwartaal bij elkaar om lopende en nieuwe zaken te bespreken, actiepunten te definiëren en elkaar bij te praten over de respectievelijke aandachtsgebieden.

Het bestuur ontvangt graag feedback of suggesties van de Adiona deelnemers.
Mail gerust jouw vraag of idee aan het bestuur naar info@adiona.nl.

Directeur

Asisa Spaans-Boujahma werkt ruim 20 jaar in het maatschappelijk veld. Met haar bedrijfskundige achtergrond heeft zij aan meerdere maatschappelijke vraagstukken gewerkt: wonen, (jeugd)zorg en welzijn. De laatste 7 jaar heeft zij bij het Expertisecentrum William Schrikker gewerkt. Hier was zij o.a. verantwoordelijk voor innovatieprojecten en programmalijnen op het gebied van LVB-strafrecht, LVB-gezinnen, jeugd 18-/18+, en complexe scheidingen.

‘Bij Adiona zie ik veel kansen voor de kindercoach. Een beroep dat ontzettend veel meerwaarde heeft voor het kind, het gezin en de professional. Graag draag ik bij aan de missie van Adiona om de kindercoach een stevige en duurzame positie te geven in het land’.

Voor meer informatie, zie het Linked-in profiel van Asisa.

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach, jongerencoach en/of gezinscoach en wil je je aansluiten? Meld je dan aan!