Beroepsorganisatie voor kindercoaches

Mijn Adiona

Tarief Adiona deelname

Kosten deelname 2021

Beëindiging deelname
Deelname geldt voor 1 kalenderjaar en wordt daarna telkens stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tenzij uiterlijk vóór 1 november wordt opgezegd via een bericht aan info@adiona.nl, waarna deelname aan het einde van het kalenderjaar eindigt en dit via e-mail vanuit Adiona bevestigd is.

Overige kosten
Premie inclusief assurantiebelasting voor de collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekeringsjaar 2021: € 65,40 en € 2,50 administratiekosten (exclusief 21% btw).

Alle deelnemers zijn verplicht zich te verzekeren via onze collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.  Meer informatie hierover is te verkrijgen via: verzekeringen@adiona.nl en op de besloten deelnemerspagina.

LET OP:
Indien je al een eigen en gelijkwaardige beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt en die wil behouden, dan kun je vrijstelling ontvangen van deze verzekeringsplicht. Het is dan wel zaak dat je een kopie polis van je huidige beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering overlegt.

Aanmelden
Wanneer jij je wilt aanmelden bij Adiona vragen wij je het inschrijfformulier volledig in te vullen. Zodra wij jouw formulier hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Zodra we alle benodigde documenten compleet hebben en jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je hier bericht over. Wij sturen je de factuur en plaatsen jouw gegevens op de website. Je ontvangt tevens een persoonlijke inlogcode voor de besloten pagina voor deelnemers.

Met het versturen van jouw inschrijfformulier geef je toestemming dat jouw inschrijfgegevens worden opgenomen in de Adiona Ledenadministratie.

We zien HIER jouw aanmelding graag tegemoet!