Beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten

Deelnemers login

Informatie tarieven

Kosten deelname 2018 en 2019

Beëindiging deelname
Deelname geldt voor 1 kalenderjaar en wordt daarna telkens stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tenzij uiterlijk vóór 1 oktober wordt opgezegd, waarna deelname aan het einde van het kalenderjaar eindigt.

Overige kosten
Premie collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering € 62,93 per jaar (premie verzekeringsjaar 2018 inclusief 21% assurantiebelasting) en € 2,50 administratiekosten (exclusief 21% btw). De hoogte van de premie en poliskosten voor 2019 wordt voor 1 november 2018 door de verzekeraar vastgesteld, mede op basis van de door het bestuur van Adiona gevraagde verzekeringsuitbreiding voor de collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van € 1.250.000,– naar € 2.500.000,–.

Alle deelnemers zijn verplicht zich te verzekeren via onze collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.  Meer informatie hierover is te verkrijgen via: verzekeringen@adiona.nl en op de besloten deelnemerspagina.

LET OP:
Indien je al een eigenen gelijkwaardige beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt en die wil behouden, dan kun je vrijstelling ontvangen van deze verzekeringsplicht. Het is dan wel zaak dat je een kopie polis van je huidige beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering overlegt.

Aanmelden
Wanneer jij je wilt aanmelden bij Adiona vragen wij je het inschrijfformulier volledig in te vullen. Zodra wij jouw formulier hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Zodra we alle benodigde documenten compleet hebben en jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je hier bericht over. Wij sturen je de factuur en plaatsen jouw gegevens op de website. Je ontvangt tevens een persoonlijke inlogcode voor de besloten pagina voor deelnemers.

Met het versturen van jouw inschrijfformulier geef je toestemming dat jouw inschrijfgegevens worden opgenomen in de Adiona Ledenadministratie.

We zien HIER jouw aanmelding graag tegemoet!