Beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten

Deelnemers login

Informatie tarieven

Kosten deelname 2018

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt voor 1 kalenderjaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tenzij het lidmaatschap uiterlijk 1 oktober van het betreffende kalenderjaar wordt opgezegd.

Overige kosten
Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering € 65,42 per jaar
(incl. 21% assurantiebelasting en € 2,50 administratiekosten).

Vanaf 1 januari 2017 zijn alle deelnemers verplicht zich te verzekeren via onze collectieve aansprakelijkheidsverzekering.  Meer informatie hierover is te verkrijgen via: verzekeringen@adiona.nl en op de besloten deelnemerspagina.

LET OP:
Indien je een eigen aansprakelijkheidsverzekering hebt en die wil behouden, dan kun je vrijstelling ontvangen van deze verzekeringsplicht. Het is dan wel zaak dat je een kopie polis van je huidige aansprakelijkheidsverzekering overlegt.

Aanmelden
Wanneer jij je wilt aanmelden bij Adiona vragen wij je het inschrijfformulier volledig in te vullen. Zodra wij jouw formulier hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Zodra we alle benodigde documenten compleet hebben en jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je hier bericht over. Wij sturen je de factuur en plaatsen jouw gegevens op de website. Je ontvangt tevens een persoonlijke inlogcode voor de besloten pagina voor leden en je ontvangt de nieuwsbrieven met meest recente informatie.

We zien HIER jouw aanmelding graag tegemoet!