Podcasts

Wij zijn gestart met het maken van podcasts voor en door onze leden. Deze podcasts zijn voor iedereen te beluisteren via onze site en ook te vinden in je favoriete podcast app.

Alle door ons opgenomen podcasts worden begeleid door Janneke de Kler.

Aflevering 1

Deelnemers aan het gesprek: Ted Kloosterboer – directeur Stichting Praat | Erna Janssen – eigenaar van kinder- en gezinspraktijk Matria Coaching.

Aflevering 2

Deelnemers aan het gesprek: Rina Janssen – eigenaar Voluit IK kinder- en jongerencoaching | Marjanne Roodenburg – eigenaar van Marjanne Roodenburg Kindercoach.

Aflevering 3

Deelnemers aan het gesprek: Nico den Dulk – eigenaar van Spelpartners | Sung Min te Hennepe – eigenaar van praktijk Pur Sang

Aflevering 4

Deelnemers aan het gesprek: Caroline Muller – Hoogerman – eigenaar van praktijk Caroline Muller | Marjo Andringa – Wobma – eigenaar van Gezins- en Kindercoaching Friesland

Wil jij ook een podcast opnemen voor je eigen praktijk? Adiona biedt haar leden tegen gereduceerd tarief een podcastsessie aan (klik HIER voor de prijslijst). Professioneel apparatuur, de technische ondersteuning en de montage regelen wij. De inhoud, dat bepaal jij!

Afhankelijk van het thema en de inhoud kan jouw podcast opgenomen worden op onze website.
Voor informatie stuur ons een mail.

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach, jongerencoach en/of gezinscoach en wil je aansluiten bij Adiona? Meld je dan aan!