Effectmetingen Voor- en Nameting

Wat maakt een Adiona-coach onmisbaar? Met voor- en nametingen bieden we dit inzicht. We hebben een voor- en nameting ontwikkeld die breed inzetbaar is, ongeacht jouw specialisatie.

Wij willen je vragen om deze voor- en nameting te gebruiken. Aan de hand van de ingevulde vragenlijsten voor Kind, Jongeren en Ouders kunnen we de meerwaarde van de Adiona-coach tastbaar maken en verder uitbouwen.

De vragenlijst Kind laat je invullen door het kind (met hulp van jou of van ouders) en de vragenlijst Ouders is voor de ouder/verzorgers van het kind. Zij vullen dezelfde vragenlijst 2 keer in. De eerste keer bij aanvang van het traject en de tweede keer als het traject is afgesloten. Op die manier kunnen we helder krijgen wat de vorderingen zijn, hoe kind het zelf heeft ervaren en hoe ouders hiernaar kijken. Hiermee wordt duidelijk wat het effect van de Adiona kinder-, jongeren- en gezinscoach is en kunnen we aantonen hoe waardevol en onmisbaar jullie werk is.

Deze lijsten vullen de ouders en kinderen online in. Dit kunnen ze bij jou doen maar je kan ook de link aan ze mailen, appen etc. 

Vragenlijst Kind
Vragenlijst Jongeren
Vragenlijst Ouders

Wil de vragenlijsten eerst even zien voordat je de link aan de ouders/kinderen stuurt? De PDF’s van de vragenlijsten vind je hieronder. Deze zijn alleen voor jezelf om in te zien, niet om te delen met ouders/kind. Gebruik daar de bovenstaande linkjes voor.

Voorbeeld van Voor- én nameting voor het kind/jongere – PDF
Voorbeeld van Voor- én nameting voor ouders – PDF

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach, jongerencoach en/of gezinscoach en wil je aansluiten bij Adiona? Meld je dan aan!