Beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten

Deelnemers login

Inschrijfvoorwaarden

Wat fijn dat jij belangstelling hebt om je aan te sluiten bij Stichting Adiona.

We hopen dat jij het net zoals wij belangrijk vindt dat kindercoaching en kinderyoga als beroep goed op de kaart komt te staan. Dat we ons vak met elkaar op een hoger plan kunnen tillen door hier samen aan te werken en dat we als vak professionaliteit, betrouwbaarheid, maar ook menselijkheid en warmte willen uitstralen.

We heten je van harte welkom wanneer je aan de onderstaande eisen voldoet:

Kwaliteitswaarborg
Kindercoaching en kinderyoga wordt voor wat betreft Kwaliteit gezien als  ‘zorg’ en valt daarmee onder de wet WKKGZ. Een van de voorwaarden is dat er een periodieke kwaliteitscontrole plaatsvindt. Stichting Adiona is geen kwaliteitsregister en voert dus ook geen periodieke kwaliteitscontroles uit. Hiervoor zijn er speciale registers.

Omdat wij kwaliteitswaarborg ook belangrijk vinden voor ons vak en er inmiddels diverse kwaliteitsregisters zijn waar kindercoaches en kinderyogadocenten zich kunnen laten registreren,  hebben wij ervoor gekozen om de kwaliteitsbewaking uit handen te geven aan deze externe registers.
Of iemand al dan niet geregistreerd is hebben wij inzichtelijk gemaakt bij de contactgegevens onder ‘Deelnemers’.

Bij Stichting Adiona is bekend dat de onderstaande kwaliteitsregisters kindercoaches en/of kinderyogadocenten registreren:

Sta jij ingeschreven bij een ander register dan hierboven genoemd, neem dan contact op met het secretariaat via info@adiona.nl om te ontdekken of dit kan worden aangemerkt als kwaliteitsregister voor kindercoaches en/of kinderyogadocenten. Het gaat er wel om dat een register jou beoordeelt op jouw kwaliteiten als kindercoach of kinderyogadocent.

Aanmelden
Natuurlijk zijn er ook kosten verbonden aan het Adiona lidmaatschap. Wil je eerst weten wat de kosten zijn? Kijk dan HIER.

Ben je nu al gemotiveerd en enthousiast om je direct voor aansluiting bij Stichting Adiona aan te melden? Vul dan HIER het inschrijfformulier in om je aan te melden.