Beroepsorganisatie voor kindercoaches

Mijn Adiona

Inschrijfvoorwaarden

Wat fijn dat jij belangstelling hebt om je aan te sluiten bij Stichting Adiona.

We hopen dat jij het net zoals wij belangrijk vindt dat het beroep kindercoach als beroep goed op de kaart komt te staan. Dat we ons vak met elkaar op een hoger plan kunnen tillen door hier samen aan te werken en dat we als vakgroep professionaliteit, betrouwbaarheid, maar ook menselijkheid en warmte willen uitstralen.

We heten je van harte welkom wanneer je aan de onderstaande eisen voldoet:

Voor de meest gestelde vragen over aansluiting bij Stichting Adiona of contact met het secretariaat kun je HIER kijken.

Kwaliteitsregisters

Er zijn inmiddels diverse kwaliteitsregisters waar kindercoaches zich kunnen laten registreren. Adiona heeft ervoor gekozen om de registervermelding op de Adiona website op te nemen bij de gegevens van de kindercoach.

Als een Adiona deelnemer geregistreerd staat in een relevant kwaliteitsregister en dit ook heeft doorgegeven aan het secretariaat van Adiona, staat dit vermeld bij de contactgegevens onder ‘Deelnemers’.

Van onderstaande organisaties is het bij Stichting Adiona bekend dat in een kwaliteitsregister kindercoaches zijn opgenomen:

Sta jij ingeschreven bij een ander register dan hierboven genoemd, neem dan contact op met het secretariaat via info@adiona.nl om te ontdekken of dit kan worden aangemerkt als kwaliteitsregister voor kindercoaches. Het gaat er wel om dat een register jou beoordeelt op jouw kwaliteiten als kindercoach.

Aanmelden
Natuurlijk zijn er ook kosten verbonden aan het Adiona deelnemerschap. Wil je eerst weten wat de kosten zijn? Kijk dan HIER.

Ben je nu al gemotiveerd en enthousiast om je direct voor aansluiting bij Stichting Adiona aan te melden? Vul dan HIER het inschrijfformulier in om je hiervoor aan te melden.